Ga naar inhoud

Mikkie30 : 12 oktober 2010: Dr. van Selms : Jan van Goyen Kliniek


Aanbevolen berichten

Hi Mikkie,als je net een week po bent,veranderen je borsten nog wel degelijk hoor,wat dacht je dat de daling met zich meebrengt?

dan krijg je pas echt de vorm erin ,dus dat is toch ook verandering?hihi

super dat je controle goed was,en nog leuker te lezen dat je zo trots ben,jij bent een prinsesje volgende zomer :1bouncingboobs:

geniet ervan meid,greetzz moontje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vandaag mijn eerste werkdag gehad. Zag er wel een beetje tegenop maar op zich ging het wel goed. Ik moet wel zeggen dat ik nu wel moe ben en wat meer last heb. Ach, het komt wel goed. Ik mag op zich ook al zonder bh slapen maar dat durf ik nog niet zo goed. Ook autorijden was vandaag inspannender dan ik had verwacht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

wat dapper je eerste werkdag al gehad,super dat het ook goed verliep,ja dat eerder moe zijn komt me bekend voor hihi

word wel beter hoor,een operatie vergt best wat energie met herstel en al meegerekent.

dat zonder bh slapen lijkt eng,is ook onwennig eerste keer,maar erna wil je die bh niet meer aan,geloof me

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Hallo allemaal,

Gisteren was ik 3 weken po en het gaat goed. Dit is mijn tweede week weer aan het werk, soms best zwaar en 's avonds ben ik wel af. Helaas ben ik ook nog superverkouden geworden dus dat helpt ook niet.

Met mijn boobs gaat het goed, ik kan goed op mijn zij liggen. Wel zijn mijn tepels nog heel gevoelig (al een week of zo) en vervellen ze heel erg. Hebben jullie dit ook gehad en enige idee hoe lang dit blijft. Ik draag overdag mijn sportbh met band en 's nachts alleen die band. Ik zal blij zijn als die band af mag en ik normale bh's aan mag.

Ik zit nu op een 80c, al wordt die omvang (nu mijn littekens minder pijn gaan doen) wel wat ruim denk ik. Dus straks misschien weer terug naar 75 en dan ik hoop C. Iedereen zegt dat met dualplane ze nog groter worden, maar tot wanneer kan dit en ook als je al helemaal geen vocht meer hebt? Mijn littekens zien er al heel mooi uit, mooi in de plooi en ze worden al minder rood. Al met al gaat het dus heel goed, maar het herstel kan mij niet snel genoeg gaan.

Nou lieve meiden, tot later!

liefs Mikkie

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.