Ga naar inhoud

Ka1 : 25 oktober 2010 : Dr. van Onselen : ACCZ


Gast ka1

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Even een updatetje.

Sinds het weekend gaat het met grote sprongen vooruit. Gisteren was de eerste dag zonder pijnstillers. :101: Nog wel wat last, maar vooral van de littekens. Aanstaande maandag gaan de hechtingen eruit en daar verheug ik me wel op. Ze beginnen wat te trekken en omdat de band van de BH rechts er tegenaan duwt, doet die ook wel pijn.

Slapen gaat gelukkig best goed. Heb alleen last van wat spierverkrampingen in mijn hele lichaam bij het wakker worden. Dat is wel pijnlijk en vervelend omdat ze doortrekken naar mijn borstspieren. Dat wordt al minder, maar moet echt de tijd nemen bij het uit bed komen. Normaal spring ik er zo uit, nu duurt het ongeveer 5 minuten voordat ik er goed en wel naast sta.

Ga komend weekend nieuwe foto's nemen en hopen dat ze al wat meer gezakt zijn in vergelijking met vorige week. Dat is nu lastig te zeggen omdat ik er elke dag naar kijk.

Zodra de foto's erop staan, laat ik wel weer een berichtje achter.

Groetjes, Karen

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 131
  • Created
  • Laatste Reactie

Top Posters In This Topic

Wat fijn dat het zo goed gaat!!!!

En heerlijk dalijk die hechtingen eruit, lijkt me ook een fijn moment hoor!!!

Ben benieuwd naar de foto's!!!

xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Karen,

Wat je daar schrijft, klinkt me allemaal bekend. Ik heb vandaag nog geen pijnstiller genomen en ga straks ook proberen zonder pijnstiller te slapen. En dat opstaan, dat is bij mij ook nog steeds een ramp, mijn man helpt mij telkens recht, anders doet het allemaal zo zeer. Vandaag de eerste dag dat de pijn met rechtkomen redelijk meeviel, de andere dagen moest ik mijn borsten ondersteunen bij het rechtkomen en dan langzaam loslaten. Ook die verkrampingen komen me bekend voor. Ik lig nog de hele nacht in dezelfde positie en dan het minste beetje wat ik me 's morgens omdraai of beweeg trekt er zo een kramp door mijn lichaam en meestal door mijn linkerborst :23: .

Bij mij gaan de hechtingen er as maandag ook uit!! Ben benieuwd wat mijn PC dan zegt over mijn boobs, zelf vind ik dat ze nog hoog zitten of heb ik misschien geen geduld?

Ben ook wel benieuwd naar je foto's!!!

Liefs

Debke

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, lekker he!?!? Zo keken we uit naar de operatie en nu kijken we uit naar het verwijderen van de hechtingen. Wat gaat de tijd eigenlijk snel!! Nog even en dan kijken we uit naar het aantrekken van een normale BH :101: En dames, met de kerst kunnen we mooie jurkjes aan MET vulling :127: Heb er nu al zin in!!!!! :123:

Groetjes, Karen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

Heb nieuwe foto's in de gallerij gezet. Gisteren een BH van Moontje gekocht en heeeeeel even aangehad voor de foto :1bouncingboobs:

Alles moet nog even beter gaan zakken en soepel worden, maar denk dat ie dan goed gaat zitten.

Vind 'em in elk geval heel mooi en mijn man ook :wub:

Groetjes, Karen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Staat je goed Karen!!!! Was zeker wel leuk om even een "echte" bh aan te hebben. Goh wat kijk ik uit naar dat moment....en ik ben nog niet eens geopereerd hahaha.

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Daffyduck,

Nog 4 dagen en dan ga je het allemaal meemaken!! Bereid je voor op de eerste week. Poeh, die is heftig hoor!! :102: Ik weet niet of je goede pijnstillers hebt, maar regel dat echt van te voren!!!!

Ik heb toch menigmaal mezelf afgevraagd of ik er goed aan had gedaan, maar zo rond de 4e/5e dag werd het allemaal beter. En daarna met grote sprongen. Ben nu superblij met mijn borsten en hoop dat ze gauw weer zacht worden. Nu zijn het net bowlingballen, zo hard, hahaha. Heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. :101:

Ga je topic volgen hoor!!

Groetjes, Karen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Daffyduck,

Nog 4 dagen en dan ga je het allemaal meemaken!! Bereid je voor op de eerste week. Poeh, die is heftig hoor!! :102: Ik weet niet of je goede pijnstillers hebt, maar regel dat echt van te voren!!!!

Ja ik krijg wel goede van de kliniek, en mocht dat niet goed genoeg zijn dan kan ik altijd nog sterkere krijgen van mn broertje (die is directeur van een farmaceutisch bedrijf dus kan aan werkelijk alles komen, beter kan niet op momenten als deze haha)

Verder heb ik gewoon paracetamol en ibuprofen in huis voor de dagen na de erge pijn. Komt wel goed, ff doorbijten en dan genietem!!!!

Ben blij dat t met jou nu al heel goed gaat en dat je er zo blij mee bent...terecht hoor, ze zijn heel mooi!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi allemaal,

Weer een updatetje. Afgelopen maandag zijn de hechtingen eruit gegaan en alles ziet er mooi uit. Ook slaap ik sinds vorig weekend weer in mijn eigen bed en kan nu goed overeind komen zonder hulp. :136:

Vanaf woensdag ben ik aan het smeren en masseren en ook dat gaat goed. Ik vond het de eerste keer best eng om aan de littekens te komen. Voelde een beetje bobbelig aan. Maar nu wordt het toch al wat soepeler volgens mij.

's Avonds masseer ik mijn borsten in bed terwijl ik tv kijk en mijn man kan dan maar moeilijk van me afblijven, hahaha :wub: Hij kan niet wachten tot de BH en band er definitief afmogen. Nog 3 weken!!

Deed vanmorgen even een oude BH aan om het verschil te zien. Op de een of andere manier was ik toch bang dat ie nog zou passen. Paste niet!!! Wat gaf dat een goed gevoel zeg! :101:

Moet mezelf echt beperken in dingen doen hier in huis. Wil echt de spieren niet belasten, dus goed nadenken.

Maar verder lekker wandelen en mijn dochter naar school brengen en halen. Ook rommel ik wat hier in huis. Kleine dingetjes opruimen enzo.

Ga vanavond of morgen weer foto's maken om goed het verschil te blijven zien. Zet ze er wel weer op zodra ik ze heb.

Iedereen een fijn weekend!

Groetjes, Karen :48:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

Ik moet echt mijn borsten masseren. Met een vlakke hand van boven naar beneden, een kwartier per borst, 's morgens en 's avonds. Het doet geen pijn. Ook moet ik het litteken insmeren met littekengel. Ook twee keer per dag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh jee wel masseren, niet masseren. Ik heb helemaal geen advies wat dat betreft

gekregen en doe eigenlijk alles

zolang het maar geen pijn doet.

Ook wat betreft boven je hoofd reiken. Heb daar geen advies over meegekregen dus doe eigenlijk alles.

Soms wordt ik door dit forum een beetje onzeker! Dan denk ik: ohhh doe ik het wel goed....hihii

gek he?

Maar ja uiteindelijk zullen we maar allemaal naar onze artsen moeten luisteren en doen wat ons gevoel

ons zegt.

Karen heb je al nieuwe foto's?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Karen!

Hoe gaat het met je boobies?? Alles goed?? Ben je ook het normale leven weer aan het oppakken?

Ik las dat je al bent begonnen met masseren... mijn vraag is dus, wat voor prothesen heb je? zijn ze ruw?

Op de dag van mijn bv kreeg ik alleen te horen: niet masseren. Ik heb gemaild om te vragen wanneer het mag, en zolang het geen pijn doet mag ik masseren. Ik lees soms op internet dat je pas na 6 weken mag masseren. Ik weet het niet meer!! WOrdt gek van al die verschillende adviesen!!!!!!!!! :81:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik moest mijn Cereform siliconen vanaf de 1e controle zachtjes masseren. Ze heeft zelfs nog voorgedaan hoe dus wist zeker dat ik het moest doen.

Waarom bel je niet even naaar de kliniek? dan heb je in 1x je antwoord. Nu hoor je 10 verschillende verhalen en allemaal weer anders haha :7:

:116:

Link naar reactie
Delen op andere sites




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.