Ga naar inhoud

Jade1 : 16 september 2010 : Dr. Damen : Wellness Kliniek


Gast jade1

Aanbevolen berichten

hallo allemaal,

Ik heb ondertussen al een week men nieuwe boobs,na heel lang twijfelen wel,ik heb ze laten doen in de welnes kliniek in Genk en ben tot hiertoe heel tevreden...ik ben voor 275cc gegaan onder de borstspier vermits ik geen al te grote borsten wou maar nu heb ik toch een beetje spijt dat ik geen grotere cc genomen heb...ik ben nog steeds strak ingetaped,volgens mij zelfs te strak...het resultaat heb ik dus nog niet echt kunnen zien...weet er iemand ofdat na het verwijderen van de tape,nu maandag,ze nog groter gaan worden of nog gaan krimpen vermits ze zeggen dat de zwelling nog moet wegtrekken,ze staan nu ook nog vrij hoog dus indalen moeten ze ook nog wel doen....

groetjes debbie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi debbie!

Gefeliciteerd met je nieuwe boobs.

Zelf heb ik afgelopen dinsdag mn nieuwe boobs gekregen. Ben 3 dagen P.O. nu dus. Ik heb 375 cc achter de spier, ronde protheses.

Bij mij zaten ze, toen ik uit de narcose kwam, al verpakt in een hele strakke bh. Deze mocht gister voor t eerst even uit voor een douche. Hoewel ik erg tevreden ben, vind ik ze ook nog niet erg groot. Hoop op een volle c uit te komen. Achter de spier moet het echt nog allemaal even oprekken. Heeft even de tijd nodig.

Ik ben zelf ook wat ongeduldig hoor ;)

liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Debbie,welkom

tape drukt alles plat,plus komt erbij kijken dat je borstspieren je prothesen ook plat drukken,je spieren moeten in de loop de tijd weer oprekken en dan komen de prothese,je borsten ook wat meer naar buiten toe.met ene beetje geduld komt het goed :6:

welke arts heb je gehad? en waneer ben je precies geopereerd?

greetzz moontje

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo,

Wel ik ben door professor Damen geopereerd,wel nogal een rechtuit man,maar kent zen vak wel denk ik,alleen is hij de enige volgens mij die nog met die tape werkt...ik heb ook dikwijls getwijfeld over de aantal cc...is het niet te groot of gaat het wel groot genoeg zijn???jullie kennen dat natuurlijk wel dat probleem...maar als ze echt nog wat gaan uitzetten denk ik wel dat ik heel tevreden zal zijn over het resultaat...maandag weet ik meer want dan mag hij er eindelijk af en kan ik ze in volle ornaat bewonderen,hoop ik toch...ondertussen is het al 9 dagen geleden dat ik onder het mes ging en voor de moment staan men boobs op springen,dit had ik in het begin zo niet,de spierpijnen zijn ook al minder alleen smorgens heb ik nog redelijk veel last...sinds gisteren heb ik nog een verkoudheid erbij gekregen en jullie kunnen het jullie al voorstellen hoe het is als je dan moet niezen,pijn pijn pijn!!!Maar we overleven dit natuurlijk wel allemaal,vrouwen zijn nu eenmaal toch het sterke geslacht:)

Bedankt voor jullie reacties en ik laat zeker nog van me horen als de tape eraf is,eventueel zet ik er dan ook wat fotos bij op...

groetjes debbie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Debby,

Ik ben ook geopereerd door dr.Damen en ben ingtaped geweest. Geen lolletje he. Op het moment toen de tape eraf gehaald werd was ik helemaal niet tevreden met het resultaat. Hup naar deze site om te vragen van hoe dat het kan dat ze (volgens mij dan) er helemaal niet mooi uitzien dan bij andere dames op deze site. Kreeg heel erg veel adviezen en lieve ondersteuning van alle vrouwen hier. Door de tape zit alles vrij strak ingepakt en ja dan moeten ze er in een keer uit he. In de loop van de tijd zijn mijn borsten ook al mooier gaan worden. En word ik stoch wel steeds trotser. Het heeft even zijn tijd nodig en heeeellllll veeeeelllllll geduld. Vocht moet nog weg trekken en de protheses moeten ook nog dalen. Ik ben afgelopen woensdag 3 weken geleden geholpen en het resultaat van mijn borsten begint een beetje te komen. Heb ook foto's in de galerij geplaatst als je ze wil zien dan kun je daar even neuzen. Maar heel veel geduld hebben en dan komt het goed. Geduld is een schone zaak ik weet het en ik heb ook geen geduld.

Trouwens dr. Damen komt niet echt charmant over he hihihihihihihihih.

Liefs,

Cinta

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Debbie,

Welkom hier en gefeliciteerd met je nieuwe boobies. :64: Sluit me helemaal aan bij wat Moontje al heeft gezegd, als de tape eraf is zullen ze meer naar voren komen ook doordat je spier nog moet oprekken enzo, gaat helemaal goedkomen. :35: Dus schrik niet als het je misschien net na het verwijderen van de tape een beetje zou tegenvallen qua maat, zal nog veel veranderen de komende weken/maanden, altijd weer geduld hebben, haha het is niet anders :44: .

Wens je een voorspoedig herstel!

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi.. Nog gefeliciteerd met je boobies !! :D Wens je een voorspoedig herstel! Hoop dat als ze straks uit de tape mogen dat je heel tevreden bent over het resultaat! Maar wat hierboven al gezegd werd: er veranderd nnog heel veel de komende dagen/weken.. Liefs x

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo,

Hier ben ik weer...is toch echt een leuke site seg,om zo te kunnen babbelen met lotgenoten want je kan hier met je vriendinnen ook wel over zeuren maar die weten niet wat wij toch allemaal moeten doorstaan om eindelijk leuke boobs te hebben:)

Nog 2 dagen en eindelijk de tape eraf,wat gaat dit een verluchting zijn :152:

Nog een vraagje:mag je al onder de zonnebank gaan,wel bedekt natuurlijk,want nu zijn de boobs er wel maar nu zou ik toch graag e zonnebankje doen vermits ik nu toch genoeg tijd???

Ik wil jullie ook nog is bedanken voor de leuke reacties...wat ik er vooral uit geleerd heb is dat ik geduld moet hebben en als er nu iets is wat ik niet heb dan is het geduld...maar ik ga jullie wijze woorden volgen en hopen dat ik ook zo een fantastische boobs ga te zien krijgen als die van jullie :1big_boobs:

groetjes debbie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey Debbie, Ja hoor ik ben ook gewoon weer onder de zonnebank gegaan! Ik heb mijn littekens afgeplakt met pleisters! Je kunt er ook sunblock op smeren maar ik vond de pleisters handiger.. :) verder kan het geen kwaad als je je littekens maar goed afdekt! Ja deze site is leuk he :D Liefs xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja is helemaal waar wat mii18 zegt. Een vriendin van mij die ook is geholpen door dr. Damen heeft ook haar littekens afgeplakt met een pleister en is gewoon onder de zonnehemel gegaan.

Succes met bruin blijven of worden meid.

Liefs,

Cintaxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey girls,

Vandaag is de tape dus verwijderd...EINDELIJK...na een eerste echte grote controle heb ik dus gemerkt dat de tepels nie echt recht op één lijn staan :wacko: de ene tepel hangt toch 1 a 2 cm lager dan de andere,de ene borst is ook iets dikker dan de andere maar na jullie verslagen allemaal gelezen te hebben kan dit nog allemaal veranderen,alé hoop ik dan toch...

De verpleegster vandaag heeft me verteld als ik na 3 maanden nog steeds nie tevreden was dat ik dan mocht terugkomen om een correctie te laten uitvoeren maar dan is mijn vraag..is dit kosteloos want dat ben ik natuurlijk vergeten te vragen;

Zelf ben ik 1.73m groot en weeg 63kg en heb gekozen voor 275cc onder de borstspier...nu had het voor mij toch nog iets meer mogen zijn precies.. of gaan ze echt nog wel wat groter worden nu zo zonder de tape...ik hoop het allessinds,we zijn altijd maar bang dat het teveel ga zijn (ook ik hoor) maar je went er toch zo vlug aan...

Op zich vind ik ze er wel mooi uitzien ...maar na eindelijk de bv gehad te hebben zou je toch verwachten dat ze er perfect uitzien en dat valt natuurlijk een beetje tegen vermits de tepels niet echt gelijk staan en de grootte iets meer had mogen zijn....één van de dagen zet ik er fotos op en moeten jullie maar eens jullie mening geven,ik hou jullie wel op de hoogte :1big_boobs:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Jade,

Ja, had het je gezegd dat je nog niet direct moest schrikken als de tape eraf ging, want dan zien ze er nog niet op hun best uit natuurlijk. Maar nu ze 'bevrijdt' zijn uit die tape krijgen ze de tijd en ruimte om zich te vormen. En heus, als die spier oprekt zullen ze meer naar voren komen en dan worden ze ook groter, nu worden ze nog wat platgedrukt.

Nu valt er ook nog niets te zeggen ivm het niet op gelijke hoogte staan van je tepels en de ene borst die dikker is dan de andere, dat kan allemaal nog vanzelf normaliseren (tenzij je tepels vroeger ook op verschillende hoogte zaten, want dan blijft dat in ieder geval wel zo, bij mij was dat het geval).

Wens je alvast een super herstel en veeeel geduld! En ben ook benieuwd naar je picjes!

Liefs, :53:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Jade

Ik heb ook een bv gehad van dr. Damen in Januari, das natuurlijk al effe geleden.

Ik moet zeggen in het begin als de tape er af ging en ik een sportbh kreeg had ik dezelfde maat als voordien, ik was enorm teleurgesteld.

Maaaaaaar GEDULD!!!!

Nu ben ik zeer tevreden misschien mochten ze iets groter zijn maar ik ben zeer blij dat ik het gedaan heb had ik dit geweten dat ik me hierdoor veel beter voel had ik het al veeeeeel eerder gedaann.

In het begin was het precies 2 hobbels die bovenaan enorm rond waren maar met de dagen beginnen ze stilaan te zakken en op hun plaats te komen, ik ben dan uiteindelijk van een B cup naar D gegaan, nie slecht he!!!!

In alle geval zoals je al veeeeeel gelezen zult hebben moet je nog een beetje geduld hebben en je lichaam de tijd geven om je boobies op zn plaats te laten komen.

Veel succes!!!

Mieketje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja klopt wel hoor dat ze nog in vorm moeten komen. Dat was bij mij ook zo. Zat ook igetaped en toen de tape eraf moest was ik niet blij. Ik schrok me wezenloos. En nu zie je ze iedere dag nog veranderen. Alleen bij mij is de ene borst ook nog wat dikker dan bij de anderen. Weet neit of dat goed gaat komen maar ik hoop het wel. Morgen ben ik 4 weken po en dan plaats ik van de week wel weer even wat foto's. En ja 4 weken po is ook nog niet erg lang he.

Liefs,

Cinta

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Jade1,

In de eerste plaats een dikke proficiat met je :1bouncingboobs:

Ik ben van lengte en gewicht zowat hetzelfde als jou en heb ongeveer dezelfde cc's gekregen. Ik ben ondertussen al 4 weken PO en alles begint zowat op zn plekje te zitten.

Ik ben alleszins enorm tevreden over het resultaat en vind ze niet te groot of te klein. Wel merk ik dat je gewend geraakt aan de grootte waardoor je sneller gaat denken dat het allemaal wel wat groter mocht.

Maar eigenlijk ben ik heel erg blij met hoe ze er nu uitzien.

We moeten jammer genoeg (soms enorm veel) geduld hebben in het hele proces. Dat is niet altijd even makkelijk want ben zelf soms ook erg ongeduldig van aard :blush: maar na een tijdje komt dat allemaal helemaal goed!

Als je foto's hebt, laat je maar een berichtje! Ben erg benieuwd naar jouw resultaat!

Liefs,

X

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey girls,

Het ontbreekt me de tijd om men fotokes op de site te krijgen,maar ik laat jullie zeker weten wanneer ze erop staan...

Ondertussen ben ik al 14 dagen po en alles is me tot hiertoe heel goed bevallen,ik zou het direct opnieuw doen,ondanks de pijn van de eerste dagen...want als je in de spiegel kijkt en eindelijk die borsten ziet,,,een echt wauw gevoel :1bouncingboobs:

Het slapen op men zij (oei is dit juist gespeld) lukt me wel nog steeds niet,laat staan wanneer het gaat lukken om terug op men buik te liggen,gaat me dit ooit nog wel lukken denk ik dan????

Wat ik ook nog ondervonden heb is dat men rechter borst (degene die ook iets kleiner is dan de linker)aan de zijkant nog steeds gezwollen is,zal ook nog moeten wegtrekken hoop ik....

Groetjes Debbie

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey

nog van harte met je nieuwe boobs ook ik ben geholpen door dokter damen en ben erg tevreden

ik was eerst ook niet tevreden met het resultaat alleen ik vond ze te groot(das ook wat)

ook bij mij zeiden ze als ik na 3 maanden nog niet tevreden was dat ik terug mocht komen want ik had namelijk daar om een d cup gevraagd maar het werd toch wat meer nu ben ik bijna 4 maanden verder en ik ben super blij met ze ben der echt helemaal aan gewent en zou ze niet meer kleiner willen

in het begin bij mij waren het echt twee grote ronde ballen en dacht ik echt ik wil geen porno tieten maar elke week zag ik ze veranderen en zelfs nu valt me op dat ze nog steeds verder zakken ik weet niet wat voor tijd ervoor staat maar het blijkt dus dat het erg lang duurt voor alles in orde is

ik zou nog gewoon ff geduld hebben met alles ook al is dat soms moeilijk

als je intresse hebt mail je me maar voor me ww dan kan je zien hoe veel ze de eerste dagen veranderen

ik ga van de week nieuwe foto's erop zetten van 4 maanden po

al met al wens ik je veel plezier met je nieuwe boobs

liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Debby

Ik ben ook geholpen door dr.Damen. Maakte me vreselijk veel zorgen toen ze uit de tape gehaald werden. Niet schrikken als de tape eraf gehaald word watn het komt echt goed. Ze moeten nog indalen en vocht wegtrekken dus niet schrikken als het niet meteen mooi is. Waren echt niet mooi er zat heel veel verschil in mijn borsten. Mijn rechter borst(voor jullie links) is ook wat groter dan de linker borst. Volgens mij komt dat nog wel goed allemaal. Het heeft alleen heel veel tijd nodig meid. Ben er ook achter gekomen ja ja dat ik een te kleine sportbh aan had en ben terug gegaan naar de winkel. En wat blijkt ja hoor ik had een grotere maat nodig. Inplaats van een 70 d is het nu al een 70 dd of een 70 e. De maat daar ben ik echt heel erg tevreden mee. Hahahaha ik had al spijt dat ik ze niet wat groter had genomen zelfs kun je nagaan. Dat is in ieder geval niet meer nodig. Als ik nu die grotere sportbh uit doe staan mijn borsten ook al veel mooier en beter. Mijn borsten krijgen nu gewoon wat meer vrijheid om te kunnen dalen en ontwikkelen. En dat doet goed hahah voel me steeds en steeds meer vrouw. En ja het duurt allemaal heel lang dat geduld hebben maar het komt echt goed. Geduld is echt een schone zaak hoor. Nu ben ik 4,5 week po en er gebeurt nog steeds heel veel met mijn borsten. Dat kan nog wel maanden duren voor je het echte resultaat zult zien zo ze moeten zijn. Bij een vriendin van mij is dat ook zo zij is ook geholpen door dr.Damen. Mijn vriendin is nu een half jaar verder en heeft super mooie borsten gekregen. Ik denk dat de methode van dr.Damen gewoon meer tijd nodig heeft voor het resultaat die je had gewild. Denk ik hoor maar weet het echt niet zeker hahahahaha. Een ding is zeker het komt echt goed.

Liefs Cinta

Link naar reactie
Delen op andere sites

hello girls,

Het is me dan toch eindelijk gelukt om mijn fotos op de site te krijgen,ze staan gewoon in de galerij,dus voor al de nieuwsgierigen onder jullie,ga eens kijken en laat me zeker weten wat jullie er van vinden.....

Nu heb ik toch ook nog een aantal vragen aan jullie hoor....ondertussen is men tape er al bijna 2 weken af en moet ik nu 4 weken men sportbh dragen,dag en nacht!!!!!! is me verteld door de assistent van dr Damen,maar klopt dit wel, ik vind dat zelf nogal lang,dat ik de bh tijdens de dag nog 4 weken moet dragen kan ik nog begrijpen maar nog 4 weken s'nachts vind ik toch wel vrij lang hoor????

Als jullie al naar men fotos gekeken hebben in de galerij zullen jullie ook al opgemerkt hebben dat men rechterborst(links voor jullie) kleiner is dan de andere,nu is het wel zo dat de 2 borsten nog vrij hoog hangen,kan dit hier mee te maken hebben???dat de ene al wat meer ingezakt is dan de andere....

Nog enkele vraagjes waar ik graag een antwoord op zou krijgen (ik vraag dit graag aan de professionals hé:))wanneer mag ik naar de sauna?zwemmen?op men buik slapen?onder de zonnebank zonder men littekens te moeten afplakken?en gaan joggen?vermits ik voor men bv toch 3x per week 10km ging lopen...

groetjes Debbie.

Vergeet men fotokes niet!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Debbie

Ik ga zo even naar je foto's kijken hoor!

Zwemmen mag je na 6 weken pas weer, sauna ook!

Littekens moet je tot 1 jaar beschermen tegen de zon en zonnebank, dus afplakken of smeren met sunblock!!

Joggen ook 6 weken denk ik, en op je buik slapen, ik deed het weer na 6 weken..

Dus meeste dingen mag je wel weer na 6 weken, je basisherstel..

Ik heb die sportbh ook 6 weken aangehad dag en nacht.. Beugelbh's zijn in deze 6 weken niet goed voor je herstel

het verstoort je inkapselproces dus ik zou hem toch nog ff aanhouden als ik jou was ;)

Liefs :58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou Jade

Ik heb je fotos bekeken en ik vind het echt mooie borsten hoor.

Ene is nog ietsje groter maar dat zal wegtrekken.

Ik vind ze echt heel mooi.

succes verder.

Gr Chantal.

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.