Ga naar inhoud

WalkThisWay : 6 oktober 2010 : Dr. Borgh : Fransiscus Ziekenhuis : Roosendaal


Aanbevolen berichten

nou ik heb het volgehouden,en langer dan ik dacht ook nog eens,ik dacht na paar dagen slaap ik juist goed,van de slaap en moeheid,maar nee,was er op den duur overheen leek wel,nee na een week of 2,5 a 3ging het beter.nu bij voor de spier,nergens last van,geen enkele dag of nacht pijn gehad ofzo,dus ja,had toen gewoon echt pech!

warme douche en lekker wat warme melk voor slapen gaan,werkt wel beetje :6:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even offtopic, sorry, maar ik las laatst een artikel over een vrouw die al sinds 2006 niet meer geslapen had en waarschijnlijk ook nooit meer zou slapen. Dan word je toch helemaal gek? Ze maakte dat hormoon niet aan, melatonine heet dat ofzo. Pillen, injecties, ziekenhuisopnames, niets hielp. Ze doezelde wel ff weg af en toe maar echt slapen was dat niet, ze kon ook helemaal niks meer, altijd moe en zag er ook niet meer uit. Verschrikkelijk toch?

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik doe ff off topic mee,over dat slapen

klopt wat jij zegt,dat is lichaamseigen stof,melatonine,en mijn oudste zoon heeft dat probleem ook,die maakt dat zelf niet aan,en die krijgt dus die tablet ervan,met melatonine,probleem verholpen en slaapt als een roos.

om de zoveel tijd moet hij stoppen met die tabletten,om te kijken of hij het zelf aanvult,zoniet weer beginnen.

het is geen schadelijke tablet(je hebt ook drank ervan trouwens) en je kan het langdurig gebruiken.

dus gek dat dat niet bij die vrouw hielp dan?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb er ook wel eens over gelezen in mijn geheim!

Was een vrouw en die vertelde haar verhaal..

Kon ook nooit slapen!!!! Had een slaapstoornis en sliep gewoon nooit meer

want ze konden haar niet helpen...

Jeetje wat erg!!!!! Hoe kun je dan nog normaal functioneren...

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Moontje:

Wat fijn dat t bij jouw zoontje wel helpt.....moet je toch niet aan denken dat ie hetzelfde zou hebben? Die vrouw is een hoge uitzondering hoor, er zijn maar weinig gevallen als zij bekend, wel nog een man die in het guinness book of record staat geloof ik die al sinds 2004 niet meer had geslapen (of je nou blij moet zijn met zo'n record vermelding??? :24: )

Ze hebben bij haar alles geprobeerd maar uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ze niks voor haar kunnen doen. Ze functioneert ook nauwelijks meer natuurlijk, kan alleen maar thuis zitten. Van mij zou het dan allemaal niet meer hoeven hoor, wat heb je dan voor leven???

@ Mii:

Kan best zijn dat het daarin stond, las het in een blad toen ik ergens zat te lunchen, weet niet meer welk blad dat was.

Sorry Walk this way, terug naar jouw topic!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

hmmm moet er eigenlijk zelf niet echt aan denken zeg,jeetje,ik ben al chago en niet te harden als ik 2slechte nachten heb gehad,met wat uurtjes,hihi

en ik zag bij me zoon wel wat het met hem deed,die sliep heel slecht in,en dan na een uurtje of 2 werd ie dan weer wakker,klaarwakker en dan was hij de andere dag op,en dat ging dan jaren zo door,nu is dat gelukkig einde verhaal,maar je moet ook om de zoveel tijd stoppen met die pillen hoor,en dan merk je toch wel wat dat spul doet met je,en nu gaat het fantastisch goed met hem,maar een echte diepe lange slaper zal hij nooit worden,al ligt ie om 11uur savonds pas in bed,om half 6is meneer wakker,nou de rest snap je zelf wel wat er bij komt kijken denk -_-

afijn Walkthisway hopenlijk slaap je snel lekkerder,het beterd per dag hoor,geloof me,komt goed :)

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.