Ga naar inhoud

Kim_r : 10 november 2010 : Dr. Damen : Wellness Kliniek


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Ik ben Kim, 25 jaar en mama van een kindje van 3.

Na 10 jaar wachten op het groeien van mijn borsten, heb ik besloten om de natuur dan maar een handje te gaan helpen,

Momenteel heb ik een zeer kleine aa cup. En merk dat ik steeds meer last krijg van het gevoel niet lekker in mijn vel te zitten.

Tijdens de eerste weken na mijn bevallening, 3 jaar geleden had ik eindelijk het gevoel een vrouw te zijn, ipv het meisje.

Nu 3 jaar later, is er natuurlijk niets meer van over, en zijn ze, zo klein als ze zijn, toch nog gaan hangen ook!

Mijn moeder heeft een aantal jaar geleden een borstvergroting laten doen in Hasselt, bij dokter damen, na wat speurwerk heb ik hem gevonden in Genk. En heb dan ook 20 okt 2010 mijn eerste afspraak staan. Ik kan jullie vertellen, ik ben stik zenuwachtig!

Ik ben zeer benieuwd wat ik allemaal te horen krijg!

Verder heb ik even wat vraagjes voor de gene die de operatie al gehad hebben:

1, hebben jullie vrij gekregen van de werkgever?

2, Mijn tepels staan naar buiten, en ik ben bang dat ze door de vergroting nog verder naar buiten gaan staan, iemand ervaring?

3, Hoe lang, heb je daadwerkelijk last van de operatie? En word het ooit helemaal eigen.

4, Mijn moeder heeft een roesje gehad voor de operatie, ipv narcose, zij vond het heerlijk, maar ik ben eerlijk gezegt een beetje bang, omdat je toch niet helemaal weg bent, ik heb nachtmerries van het idee dat ik bij ben maar niets kan zeggen! Hebben jullie narcose of roesje gehad?

Nou, dat was het wel zo, ik zal eens foto's gaan bekijken en verhalen lezen!':)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 147
  • Created
  • Laatste Reactie

Top Posters In This Topic

Hi KIm

welkom :)

super spannend zeg,en al bijna ook,20okt je eerste consult!

wat zou je zelf willen?

ik heb ook een slaaproesje gehad,ook narcose,nou als ik mag kiezen,doe mij maar een slaaproesje,je bent niet misselijk erna,en ook sneller bij,minder lang duf en zo.

over je stand vd tepels,kan je beter met je arts overleg doen,die heeft er kijk op :6:

en vrij krijgen vd werkgever,ik werk voor mezelf thuis,dus kan er niet over mee praten,helaas.

hoelang men last heeft van de operatie kan verschillen,ik heb dan wel een hele hoge pijngrens,bij me eerste operatie,dual plane,ha dik weken last,en zeker de eerste 2weken heel heftig,kon nog geen vork vasthouden met eten,maar bij me wissel,voor de spier,kon ik na 4dagen alles al weer zelf,wat mocht dan he,nam na 2dagen al geen pijnstillers meer,dus zo zie je maar,dat verschilt.

sucses met aftellen naar je consult 22 okt :43: (is mijn operatiedag)

greetzz moontje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Kim,

Welkom hier.. Wat goed dat je binnenkort op consult gaat.. Spannend..

Inmiddels ben ik 5 maanden PO en ben er zo blij mee..

Ik wil graag antwoord op je vragen geven:

1. Een werkgever is niet verplicht om je in de ziektewet te doen.. Ik moest bij mijn ene werkgever (ik heb 2 banen) vakantiedagen opnemen, bij de ander hoefde ik dat niet..

2. Waarschijnlijk zullen je tepels na de borstvergroting nog wel naar buiten blijven staan.. Je zult de zelfde borsten behouden alleen grotere vorm..

3. Het herstel is bij iedereen anders.. Ik heb 1 week behoorlijk heftig gehad (snel moe, zeer gevoelige borsten) en per week werd het steeds beter.. In het begin voelen ze nog wat stug en hard en dan worden ze steeds soepeler..

4. M.b.t. narcose / roesje.. Ik heb volledige narcose gehad, vind het nog steeds raar (in 1x ben je weg en als je wakker bent heb je big boobies)..

Nou alvast succes met je consult en ben benieuwd naar je ervaringen..

Groetjes Willemieke

Link naar reactie
Delen op andere sites

't Is zoals willemieke zegt : een bv is uitvergroting van je borsten met alles erop en eraan dus diezelfde tepels . Maar Moontje heeft ook gelijk : de chirurg kies wel een profiel wat het enigsinds (een heel klein beetje) kan corrigeren .

Heb zelf de slaaproes gehad tijdens me'n bv en beleefde dat hetzelfde als narcose tijdens de operatie (weet niet of je zelf al onder narcose geweest bent : das maar een seconde en je hebt boobs) maar erna was voor mij dag en nacht verschil : niet misselijk (zag wel alles driedubbel en kraamde wartaal uit) , niet overgeven en niet ellendig de rest van de dag . Na een uurtje of 2 was ik fris en fit .

Het herstel was voor mij - onverwacht - zwaar en lang , dat is idd voor iedereen anders .

Ik heb ook vakantiedagen opgenomen want in België kan je daar niet voor in 'de ziekenkas' . Je kan altijd met je huisarts overeenkomen om 'een briefke' te krijgen voor iets anders zodat je toch kan thuisblijven . Die keuze moet je zelf maken .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoiii

Welkom hier... :D

Welke cupmaat wil je graag straks? en weet je al hoe je ze geplaatst wil hebben?

Ik denk dat je het beste even met je werkgever kunt overleggen. Bij de meeste moet je gewoon zelf vakantie dagen opnemen, dit moest ik wel!

Ik had maar 2 weken last van mijn borsten, hierna ging het steeds en steeds beter, nu ben ik 7 weken verder en ik heb geen pijn meer... :D maar ik vind zelf dat ik een super herstel heb tot nu toe..

Sommige hebben het wel zwaarder!! En ik vind mijn borsten nu al redelijk eigen, het lijkt alsof ik ze al jaren heb!

het enige wat me eraan herinnert is dat ik nog geen gevoel heb onderaan mijn borsten boven mijn litteken!

Veel plezier hier op het forum,

Liefs :58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Kim,

gezellig dat je er ook bent en wat goed van je dat je de stap hebt genomen om een consult aan te vragen!!! Spannend he allemaal?

Fijn dat je moeder het ook heeft laten doen zodat zij dalijk precies snapt waar je allemaal doorheen gaat (klinkt dramatischer dan ik het bedoel hoor haha). Grappig ok dat jullie dalijk door dezelfde pc geholpen zijn!

Ben benieuwd hoe je het consult ervaart en wat de datum wordt voor de operatie

Gr Daffy

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Nou, gister was dus de grote dag!

Ik heb de operatie staan op 10 November! Alleen twijfel ik nu heel erg over de maat.. Het word zoals het er nu voorstaat 275cc.. maar ik vond het eerlijk gezegt nog wat klein, heb ik dokter damen ook verteld, maar hij heeft me uitgelegd, dat als ik groter zou gaan, het 'echt' nep zou zijn. Maar niet lelijk... Ik vind het zo moeilijk!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Kim

Ik mocht volledig in de ziektewet voor maar liefst 6 weken! Ik werk met verstandelijk gehandicapten met gedragsmoeilijke problemen. Dus ik wilde ook geen risico nemen! Heb wel veel administratief werk gedaan voor ze na twee weken. Dus ik zou dat gewoon even met je werkgever bespreken.

Ik ben trouwens helemaal niet misselijk geworden na de narcose. Ik had meteen honger haha.

Succes met al je keuzes!

liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Kim,

Gefeliciteerd met je operatiedatum, zal zo meteen je titel aanpassen en je topic verhuizen naar de operatieverslagen! :64:

Ik neem aan dat je smal bent, dan kom je met 275cc best wel mooi vooruit hoor! Ligt ook aan je lichaamsbouw en zo, en de arts heeft er wel het beste kijk op wat bij jou nog natuurlijk zal ogen en wat niet.

Verder hoef je echt geen angst te hebben dat je wakker wordt bij een slaaproes, heb ik ook gehad, je bent even ver weg als bij gewone narcose alleen blijf je wel zelf ademen iplv dat een machine dat voor jou doet. Is niets engs aan hoor! En snel weer helder en actief en niet misselijk.

Liefs, :53:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Kim,

Wat fijn om te lezen dat je ook geopereert gaat worden door dokter Damen. :7: Mijn operatie staat gepland op 2 november. Net als jij twijvel ik ook heel erg over de maat. Hij heeft mij 330cc geadviseerd, onder de spier. Nu ben ik juist weer bang dat ik dat te groot zal vinden. Kleding passen is makkelijker!! Staat t niet dan koop je t niet.

Ik ben vanavond in de weer geweest met zakjes rijst en een maatbeker om te kijken of het aantal 330 cc bij mijn lichaam past. :11: Is misschien ook een handige tip voor jouw?

Ik wil zelf het liefst op een volle c cup uitkomen, dat had ik vroeger ook, maar ja toen was ik ook 10 kilo zwaarder, ik weeg nu 58kg en ben 1.65 cm.

Welke maat wil jij ongeveer krijgen met je bv? Worden ze bij jouw ook onder de spier geplaatst?

Ik ben ook wel nieuwschierig naar je lengte en gewicht...

sorry hoor voor de vele vragen!

Groetjes lille

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Kim,

Leuk, je wordt op dezelfde datum geopereerd als ik!!! Kunnen we samen aftellen. Sterre wordt ook op deze dag geopereerd dus dan zijn we met zn drietjes!!

Ik weet niet hoe groot jij bent en hoe zwaar maar ik vind het ook weinig hoor 275 cc, maar ja, ik ben geen pc en ik ken jouw borsten niet. Daarnaast vind ik grote borsten juist mooi, ook als ze nep zijn, dus aan mij heb je niks ;) .

nog 19 dagen, het komt nou wel heel dichtbij!

xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor alle reactie's!

Ik weeg 54 kilo, en ben 1,70 lang. Dus inderdaad heel smal. Ik ga ook maar is aan de gang met zakjes rijst! Goed idee!

Ik zou graag uitkomen op een kleine c!

Dokter Damen zei:

Dat als ik groter zou gaan, het van die ballen zouden worden, en dat wil ik echt niet. Maar ik wil ook weer niet dat ik spijt ga krijgen achteraf!

Hij zie ook dat hij niet breder kon gaan, omdat ze dan buiten mijn lichaam zouden komen te staan. En dat lijkt me inderdaad ook geen gezicht!

Ik ben er nu al super zenuwachtig voor!

Mijn baas zei, dat hij persoonlijk niet vond dat ik in de ziektewet zou komen, maar dat het via de wet voorgeschreven staat. Een operatie is een operatie, zegt hij. Dus ik krijg 3 weken!

Bij mij worden ze ook achter de borstspier geplaatst!

Mijn moeder heeft 4,5 jaar geleden ook een borstvergroting gedaan, maar die is anders gebouwd als ik, dus daar kan ik niet naar kijken.

Moest wel lachen bij dokter Damen trouwens, Na 2 zinnen bij hem aan tafel zei hij: Tittenkijken, tittenkijken! Haha! Grapjas!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahahaha ja lachen he die dr. Damen. Hij heeft bij mij ook mijn bv gedaan. Hij is echt eerlijk wat betreft de maat die bij je past. Ben morgen 7,5 weken po en zeer tevreden met mijn nieuwe borsten. Ja ik had achteraf toch wel wat meer cc's gewild. Misschien dat ik over een jaartje of twee een wissel laat doen bij dr. Damen.

Jij heel veel succes meid met je bv binnenkort. Je kunt nu gaan aftellen he. Spannend hoor.

Liefs Cinta

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor alle reactie's!

Ik weeg 54 kilo, en ben 1,70 lang. Dus inderdaad heel smal. Ik ga ook maar is aan de gang met zakjes rijst! Goed idee!

Ik zou graag uitkomen op een kleine c!

Dokter Damen zei:

Dat als ik groter zou gaan, het van die ballen zouden worden, en dat wil ik echt niet. Maar ik wil ook weer niet dat ik spijt ga krijgen achteraf!

Hij zie ook dat hij niet breder kon gaan, omdat ze dan buiten mijn lichaam zouden komen te staan. En dat lijkt me inderdaad ook geen gezicht!

Ik ben er nu al super zenuwachtig voor!

Mijn baas zei, dat hij persoonlijk niet vond dat ik in de ziektewet zou komen, maar dat het via de wet voorgeschreven staat. Een operatie is een operatie, zegt hij. Dus ik krijg 3 weken!

Bij mij worden ze ook achter de borstspier geplaatst!

Mijn moeder heeft 4,5 jaar geleden ook een borstvergroting gedaan, maar die is anders gebouwd als ik, dus daar kan ik niet naar kijken.

Moest wel lachen bij dokter Damen trouwens, Na 2 zinnen bij hem aan tafel zei hij: Tittenkijken, tittenkijken! Haha! Grapjas!

Hey Kim,

Met 275 cc kom je zeker wel op een C uit hoor, ik heb 'maar 200cc' gekregen en zit ook op een C (van 70A/AA naar 70C). Als je heel smal bent heb je gewoon minder cc nodig. En als ik kijk bij mezelf, ze zouden inderdaad buiten m'n lichaam uitkomen als ze groter waren geweest, heb gewoon geen ruimte meer over aan de zijkant. Zou gewoon vertrouwen op je arts, hij weet het echt het beste!

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor alle reactie's!

Ik weeg 54 kilo, en ben 1,70 lang. Dus inderdaad heel smal. Ik ga ook maar is aan de gang met zakjes rijst! Goed idee!

Precies zoals ik.....al denk ik dat ik nu misschien wel 55 of 56 weeg, want ik heb de laatste tijd echt enorme vreetbuien, weet echt niet hoe dat ineens komt....zouden het de zenuwen zijn?

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi meis..

ik ben 1.68 en weeg 54 kilo..

ik heb 450 cc gekregen en vind het absoluut niet te groot!

als ik mijn armen omhoog heb steken ze uit naar de zijkant, en dat vind ik juist mooi :D

Hihi of ben ik nu gewoon apart..

Maar luister als jij die cc's te klein vind dat ga je gewoon voor groter he !

Ik zou op je eigen gevoel afgaan ! jij moet straks met je boobs rondlopen

en hoe rot zou het zijn dat je ze straks te klein vind? weg geld....

bij mij hadden ze ook nog wel groter gemogen en ik heb nu een 75E..

Succes :58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

als ik mijn armen omhoog heb steken ze uit naar de zijkant, en dat vind ik juist mooi :D

Hihi of ben ik nu gewoon apart..

Nee hoor jij bent niet apart want dat vind ik ook (of misschien ben ik ook apart? :4: )

Borsten die van nature groot zijn die komen toch ook buiten je lichaam uit? Die van mij wel hoor, in the good old days.

Ik ga er eigenlijk wel vanuit als ik dalijk geopereerd ben dat ze buiten mn lichaam uitkomen, anders word ik boos :91: .

Maar dit heeft natuurlijk met smaak te maken en jouw pc houdt duidelijk niet van grote nepborsten haha. Die van mij gelukkig wel :101:

Ga op je eigen gevoel af, zoek een hoop foto's op van bv's die jij mooi vindt, van de grootte die je graag wilt en dan vooral van vrouwen met jouw postuur. Neem dat mee naar je pc zodat hij een idee heeft van hoe groot jij ze wilt. Ik ga dat ook doen nl.

Als je kijkt op www.loveyourlook.com dan kan je de maten instellen en krijg je 100den bv;'s te zien. Dan kan je aanklikken wat je mooi vindt en in een map opslaan. Die print je dan uit en neem je mee. Ik heb 2 mappen gemaakt, 1 met mooie foto's en 1 met foto's hoe ik ze echt NIET wil......dan weet ie dat tenminste ook haha.

Succes meid, ik begrijp dat je twijfelt!!!

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi allemaal,

Ik heb zelf na jaren een complex te hebben,ook al ben ik nog jong(21)maar ben er al 10jaar dat ik er mij niet goed van voel dat ik een A-ke heb heb ik nu ook besloten om me te laten opereren heb 2maand geleden op consultatie geweest bij Dr Damen: in de wachtzaal had ik tegen mijn eigen gezegd ik ga zowiezo er nog een nachtje over slapen als ik bij de dokter ben geweest. Maar eenmaal het gesprek erop zat wou ik dat het allemaal zo snel mogelijk ging. Nu nog geen 2weken meer word ik geopereerd voor een kleine C ik ben aan het proberen voor mij al op de ergste pijn voortebereiden..

Ben echt heel benieuwd,maar het zag er mij een goede chirurg uit,SPANNNEND!! :rolleyes:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, gister was dus de grote dag!

Ik heb de operatie staan op 10 November! Alleen twijfel ik nu heel erg over de maat.. Het word zoals het er nu voorstaat 275cc.. maar ik vond het eerlijk gezegt nog wat klein, heb ik dokter damen ook verteld, maar hij heeft me uitgelegd, dat als ik groter zou gaan, het 'echt' nep zou zijn. Maar niet lelijk... Ik vind het zo moeilijk!

ik zelf zal die dag ook geopereerd worden door dr Damen:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik zelf zal die dag ook geopereerd worden door dr Damen:)

Ik ook, alleen niet door dr Damen. Ik ben benieuwd hoe het bij jullie zal gaan, ik ga jullie iig volgen!!!

xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.